MKB laat miljoenen aan besparingen liggen

19-09-2011

Ondernemers hebben het te druk om uit zoeken waar ze op kunnen besparen. Dit is gebleken uit een onderzoek van BusinessCompleet.nl onder 910 MKB'ers. Zestig procent geeft aan geen tijd te hebben om de beste deal uit te zoeken. 

Miljoenen weggegooid

Er wordt verondersteld dat ondernemingen duizenden euro's teveel per jaar betalen, omdat ze hun tijd liever besteden aan hun kernactiviteit: ondernemen. Dat betekent dat het MKB tientallen miljoenen euro's verspilt. 

Besparen op energiekosten

Onder andere op energie valt er nog een hoop te besparen. Eén op de vijf MKB'ers weet niet wat hij per maand betaalt aan energie of hoeveel hij per jaar verbruikt. Men geeft aan zich niet te willen verdiepen in de materie. 

Dit blijkt ook wel: de markt wordt gedomineerd door 'de grote drie' Nuon, Essent en Eneco. 

Vraag vrijblijvend een besparingscheck aan

Wij bij Parkstroom weten uit ervaring ook dat ondernemers vaak teveel betalen voor stroom en gas. Wij bieden de mogelijkheid op energie te besparen door collectieve inkooprondes te organiseren. Bovendien nemen wij u ondernemers het gehele traject uit handen, zoals bijvoorbeeld het opvragen van contractinformatie, het opzeggen van contracten tot en met de daadwerkelijke switch van uw deelnemers. 

Bron: BusinessCompleet.nl, 19-09-2011